Draaipoorten

Centimeter per centimeter onthult een stijlvolle draaipoort bij het opendraaien uw eigendom. Een mooiere entree kunnen wij ons haast niet voorstellen… Van strak tot sierlijk, van klein tot groot: elke Poortman is een architecturaal statement.

Interesse in draaipoorten?

Aarzel niet ons te contacteren!

vraag gratis offerte aan

afwerkingstypes

1

Hout

Een designpoort afgewerkt in hout is de eyecatcher van uw woning. Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en specifieke textuur. Van licht tot donker, van gebeitst tot gelakt of zelfs gebrand: hout oogt altijd bijzonder esthetisch en stijlvol.

Onze stevige structuren werken wij af in o.a. volgende houtsoorten:

  • Afrikaans padouk
  • Afrormosia
  • Europese eik
  • Ceder
  • Gelakt Meranti
  • Afzelia
  • Gebrand hout

2

Betonplaten

Beton heeft in het bouwproject doorgaans een constructieve rol, waardoor het materiaal vaak wordt weggestopt. Nochtans kan het industriële aspect ook een esthetische meerwaarde bieden. Een poort uit betonplaten zorgt voor een tijdloze industriële look en laat het creëren van boeiende architectuur toe.

3

Cortenstaal

Rustiek en natuurlijk, dat is de indruk die voorbijgangers krijgen bij een poort in cortenstaal. In het begin zijn de poorten oranje-bruin van kleur, maar geleidelijk aan verroest het staal tot donkerbruin. Geroest/geoxideerd: de rustieke natuurlijke indruk blijft perfect bewaard.

4

Greengate

Een poort met planten en mos bekleed, dat is absoluut uniek! Door de beplanting gaat uw poort volledig op in de omgeving. Kies voor de sfeer van een kruidentuin, een wintergroene beplanting of een seizoenenmix. Hoe dan ook wordt uw poort een natuurlijk meesterwerk.

5

Metaal

Onze poortstructuren getuigen reeds van degelijke metaalbewerking, maar metaal kan ook als een sublieme afwerking dienen. Van plaatstaal over cortenstaal tot inox, of dacht u eerder aan aluminium? Onze mogelijkheden zijn werkelijk legio.

6

Verlichting

De juiste verlichting van uw toegangspoort of tuinpoort kan heel wat betekenen. Wat poortverlichting betreft hebt u bij ons de keuze uit een waaier aan oerdegelijke designverlichting. Zink, koper, brons, aluminium en inox, het zit allemaal in ons assortiment.

7

Toegangscontrole

Uw Poortman openen? Het is een haast ritueel moment. Dat kan zowel met een geïntegreerd codeklavier als met een op afstand bedienbare handzender. En ook voor deze opties geldt: kwaliteit in combinatie met design.